De lichtgewicht flightcase FS Serie

De FS lichtgewicht flightcases zijn duurzaam, robuust, recyclebaar en voorzien van één van onze unieke, geavanceerde en zeer sterke FB20 of FB45 sluitsystemen, waardoor de bediening eenvoudig is.

De case biedt bescherming tegen stof en spatwater, heeft geen uitstekende delen en de onderdelen zijn gemakkelijk uitwisselbaar.

Daar waar zo min mogelijk gewicht gevraagd wordt kunnen we de aluminium profielen ook weglaten en de sandwichpanelen voorzien van hol en dol, die daarna door vlindersloten verbonden worden.

De flightcases uit deze serie zijn sterk, lichtgewicht en in alle maten leverbaar.

Kenmerken FS Serie

  • Sterk
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Geavanceerd sluitsysteem
  • Alle afmetingen mogelijk
  • Diverse uitvoeringen mogelijk

Maatwerk Transportboxen

Transportboxen uit de Fawic FS Serie Extreme Flightcases worden op maat gemaakt, zijn super lichtgewicht en extreem sterk. Zo heeft u altijd de juiste duurzame oplossing voor het transport van uw goederen.

FS20 Serie

Bij dit systeem wordt het composiet sandwichpaneel door ons gevormd en gelast, waardoor een enorm sterk en licht homogeen product ontstaat. De extreme flightcase wordt afgesloten door middel van ons sterke FB20 sluitsysteem.

FS45 Serie

De flightcases en containers uit deze serie hebben dezelfde eigenschappen als de fligthcases uit onze FS20 serie. Onderscheid is, dat deze flightcases zijn voorzien van ons nog robuustere FB45 sluitsysteem.

FS HD25 Serie

Bij deze box wordt afgezien van aluminium verbindingsprofielen. De sandwichpanelen worden van hol en dol in combinatie met vlindersluitingen voorzien. Deze box is met name geschikt voor toepassingen waarbij aluminium profielen als “stoorzender” kunnen optreden.

FS HD30 Serie

De containers uit deze serie hebben 30 mm panelen en er worden geen aluminium verbindingsprofielen gebruikt. Deze containers zijn met name geschikt voor toepassingen waarbij gewicht een issue is. De containers passen qua formaat zowel in een zeecontainer als op een vliegtuigpallet.

FS45 Bike box

De ideale box voor het veilige vervoer en/of de opslag van uw motor. Voorzien van ons sterke FB45 sluitsysteem.

FS Specials

In onze FS serie zijn wij verder in staat om diverse specials leveren. De mogelijkheden zijn legio: verschillende uitvoeringen en toepassingen zijn mogelijk.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.