Stapelbare boxen

Thermodyne Systeem boxen zijn geproduceerd uit Polyetyleen (PE-HD). Afhankelijk van de uitvoering en gewicht van de inhoud, voldoen ze aan de norm ATA 300 Cat. 1 en worden minstens 100 transporten gegarandeerd. Alle systeem boxen beschikken over een wederkerend raster, dat het stapelen van boxen met verschillende artikelnummers mogelijk maakt. Hiermee zijn ze plaats besparend bij opslag en transport.

Het vermijden van vochtigheid is voor technische goederen zeer belangrijk. Onze Thermodyne kunststof koffers bieden u, indien gewenst en tegen meerprijs, spatwater bescherming tot de beschermklasse IP54 en IP65.

Karakteristieken

  • Stapelbaar
  • Lichtgewicht
  • Functioneel
  • Herbruikbaar
  • Nagenoeg onbreekbaar en hoge krasvastheid
  • Bestand tegen de meeste chemicaliën

Schuim

Bij de verpakkingsopdracht ontvangt u van ons advies omtrent het best geschikte schuimsoort en kijken daarbij naar uw wensen en de kwetsbaarheid van het product. Wij kunnen in ons eigen laboratorium de verpakking om uw product testen. Op onze 3D Cad en Cam machines produceren wij enkele stuks tot grote series in een korte tijd.

Thermodyne koffers zijn nu ook standaard in de kleur oranje leverbaar. Overige standaard kleuren: zwart, antraciet, rood, geel, zilvergrijs, blauw, wit, legergroen.

FT48 32 04 Koffer

Binnenmaat bovenstaande koffer:
430x270x240 mm

Dekselhoogte:
55mm

Prijs per stuk excl. interieur:
€145,00 excl. BTW

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

FT72 48 03 Koffer

Binnenmaat bovenstaande koffer:
670x430x175 mm

Dekselhoogte:
55mm

Prijs per stuk excl. interieur:
€ 230,30 excl. BTW

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

Meer opties

Fawic biedt u keuze uit verschillende hendels, sluitingen, handvatten en scharnieren. Het is zelfs mogelijk een slot op de boxen te plaatsen en een inscriptie aan de brengen. In onze brochure vindt u alle keuzes.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Maatwerk

In onze eigen modelmakerij is het mogelijk uw eigen unieke box te ontwikkelen. Ze krijgen dan de vorm en functionaliteiten die u wenst. Daarbij is het mogelijk om de boxen snel en flexibel te leveren.

We hebben 500+ formaten Thermodyne koffers en kisten

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.