Thermodyne 19 inch Serie

Deze door middel van het dieptrekproces geproduceerde boxen van Polyethyleen (PE-HD) beschermen 19 inch elektronische apparatuur. Van voren te openen, ruimte besparend en goed beschermend.

Interieur

Uw waardevolle producten vragen om een zorgvuldige behandeling. Om een optimale bescherming te bieden ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte schuimvullingen of een ondersteuning uit kunststof of lichtgewicht metaal. Daarmee behoren transportschades tot het verleden en komen uw producten in optimale toestand bij de klant aan.

Mogelijkheden

  • Wieltjes
  • Handvatten
  • Sloten
  • Scharnieren
  • Labels/logo’s

Schuim

Wij adviseren u bij de verpakkingsopdracht omtrent het best geschikte schuimsoort en kijken daarbij naar uw eisen en de kwetsbaarheid van het product. Naar wens zijn wij in staat om in ons eigen laboratorium de verpakking om uw product te testen. Op onze 3D Cad en Cam machines produceren wij enkele stuks tot grote series in een korte tijd.

Ondersteuningen
Kwetsbare produkten, die bijvoorbeeld slechts op bepaalde plaatsen ondersteund mogen worden, vergen bijzondere eisen aan een verpakking. Deze uit kunststof of aluminium bestaande ondersteuningen worden ook in eigen huis geproduceerd.

Thermodyne 19 inch koffer Top-Load

Van boven te openen, ruimte besparend en goed beschermend.

Thermodyne 19 inch koffer Front-Load

Van voren te openen, ruimte besparend en goed beschermend.

Thermodyne 19 inch koffer Vibro-stop

Beschermd fijngevoelige apparatuur door een verend binnenwerk.

We hebben 500+ formaten Thermodyne koffers en kisten

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.