Lichtgewicht aluminium pallets en containers

Onze aluminium pallets en containers zijn lichtgewicht. De transportkosten zijn hierdoor een stuk lager. Wij produceren de pallets en containers op basis van uw wensen. Het formaat en de sterkte kunt u zelf bepalen.

Naast de standaard transportafmetingen kunnen we nagenoeg alles custom made produceren. 

 

Voordelen

  • Aluminium, licht gewicht
  • Pallets en containers
  • Maatwerk

Aluminium pallets & containers

Onze aluminium pallets en containers zijn lichtgewicht ontworpen waardoor lagere transportkosten mogelijk zijn. We kunnen ook containers en pallets leveren in de sterkte die u nodig heeft voor het transport van uw goederen.

Heeft u vragen over de pallets en/of containers? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Maatwerk

U kunt de pallets en containers op maat naar uw wensen laten fabriceren. Wij bieden u de mogelijkheid tot lichtgewicht transport. De sterkte van de pallets en containers kunt u zelf bepalen.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.