Over ons

Wij ontwikkelen en vervaardigen industriële verpakkingen op maat

Fawic meer dan 20 jaar specialist in verpakkingen

Sinds 2001 zijn wij een betrouwbare partner bij het ontwikkelen en vervaardigen van industriële verpakkingen op maat. Ons bedrijf is gelegen in Almelo. Wij richten ons op het vinden van een optimale oplossing voor veilig transport van producten. Wij beschikken over een deskundig team van medewerkers dat vakkundig advies geeft en rekening houdt met de behoefte van de klant. Onze klantenkring bestaat uit gerenommeerde nationale en internationale bedrijven, gemeenten en musea.

Van Engineering en maatwerk tot uw standaardoplossingen

Binnen ons assortiment bieden wij standaard maten aan, daarnaast kunnen wij de boxen ook voor u op maat maken. Wij zijn in staat uw producten optimaal te beschermen door onze unieke en sterke sluitsystemen. Waar nodig staan een gedegen productanalyse, een nauwgezet engineeringstraject en een prototyping- en testfase garant voor kwaliteit. Bij ons is alles mogelijk, van het verpakken van de grootste producten tot de kleinste voorwerpen. Wat voor ons ook belangrijk is, is dat uw product onbeschadigd aankomt en onze klanten geld besparen op de transportkosten. Dit doen wij door onze verpakkingen zo licht mogelijk te maken en waar mogelijk volume besparend door demontabele panelen in te zetten.

Uw product tijdens transport optimaal beschermd

ISO Certificering

Fawic staat voor

  • Kwaliteit
  • Service
  • Maatwerk
  • Advies
  • Vakkundigheid
  • Flexibiliteit
  • Veiligheid
  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijk

Oscar Kolkhuis Tanke

Managing Director

Mob: +31(0)6-13216577

E-mail: o.kolkhuistanke@fawic.nl

Talen: Nederlands, Duits, Engels

“Fawic levert snelle en compacte oplossingen van een goede betrouwbare kwaliteit. Wij ontwikkelen boxen die perfect bij uw vraag aansluiten. En wij kunnen wereldwijd aan u leveren.”

Oscar Kolkhuis Tanke

CEO

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.