FB20 transport boxen voor professionals

De speciaal voor industriële toepassingen ontwikkelde FB20 transportbox combineert een degelijke en sterke constructie met een licht gewicht. Hierdoor blijven de terugkerende transportkosten lager dan bij vergelijkbare transportverpakkingen.

De openingsvolgorde van de inklapbare transport boxen wordt op basis van de klantspecificaties geleverd. De boxen worden voorzien van een uniek FB20 sluitsysteem. Fawic FB20 transport boxen zijn daarom uitermate geschikt voor verschillende sectoren en producten.

Kenmerken FB20

  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Modulair op te bouwen
  • Multi-inzetbaar

Maatwerk Transport boxen

Fawic FB20 transport boxen worden op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor het vervoer van uw goederen. Lichtgewicht en sterk. U bespaart zo flink op uw transportkosten.

Volledig demontabel

Onze FB20 transport boxen kunnen volledig demontabel opgebouwd worden. Hierdoor krijgt u toegang tot 4 zijden om het product te fixeren en hoeft er niet getild of gehesen te worden. De 4 wanden en het dak zijn daarna in seconden en zonder gereedschap te plaatsen. Ook bespaart u ruimte tijdens opslag en leeg retourtransport.

FB20 Pallet Box

De FB20 Pallet Box is geschikt voor vervoer waarbij leeg retourtransport een rol speelt. De box kan namelijk verkleind worden. Ook voor beurzen waarbij volume opslag erg kostbaar is. De pallet box kan gestretched worden naar vele andere formaten zolang de verhouding tussen de breedte en hoogte klopt.

 

FB20 Bike box

De FB20 Bike Box is speciaal ontworpen voor het veilige vervoer van motoren en eventuele accessoires.

FB20 Langmateriaal box

Met de FB20 Langmateriaal Box kunt u lange materialen snel en gemakkelijk vervoeren.

FB20 Isolatiebox

De FB20 Isolatie Box is een uitzonderlijk goed geïsoleerde transport box.

FB20 Ultralichte flightcase

De FB20 Ultralichte Flightcase wordt geleverd in zwart/wit.

Fawic FB20 transportboxen worden op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor het vervoer van uw goederen. Lichtgewicht en sterk. U bespaart zo flink op uw transportkosten.