FB20 transport boxen voor professionals

De speciaal voor industriële toepassingen ontwikkelde FB20 transportbox combineert een degelijke en sterke constructie met een licht gewicht. Hierdoor blijven de terugkerende transportkosten lager dan bij vergelijkbare transportverpakkingen.

De openingsvolgorde van de inklapbare transport boxen wordt op basis van de klantspecificaties geleverd. De boxen worden voorzien van een uniek FB20 sluitsysteem. Fawic FB20 transport boxen zijn daarom uitermate geschikt voor verschillende sectoren en producten.

Kenmerken FB20

  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Modulair op te bouwen
  • Multi-inzetbaar

Maatwerk Transport boxen

Fawic FB20 transport boxen worden op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor het vervoer van uw goederen. Lichtgewicht en sterk. U bespaart zo flink op uw transportkosten.

Volledig demontabel

Onze FB20 transport boxen kunnen volledig demontabel opgebouwd worden. Hierdoor krijgt u toegang tot 4 zijden om het product te fixeren en hoeft er niet getild of gehesen te worden. De 4 wanden en het dak zijn daarna in seconden en zonder gereedschap te plaatsen. Ook bespaart u ruimte tijdens opslag en leeg retourtransport.

FB20 Pallet Box

De FB20 Pallet Box is geschikt voor vervoer waarbij leeg retourtransport een rol speelt. De box kan namelijk verkleind worden. 

 

FB20 Bike box

De FB20 Bike Box is speciaal ontworpen voor het veilige vervoer van motoren en eventuele accessoires.

FB20 Langmateriaal box

Met de FB20 Langmateriaal Box kunt u lange materialen snel en gemakkelijk vervoeren.

FB20 Isolatiebox

De FB20 Isolatie Box is een uitzonderlijk goed geïsoleerde transport box.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.