Hoogwaardige verpakking voor de luchtvaart

Voldoen aan de veiligheidsnormen

Aan verpakkingen en transport voor de luchtvaartindustrie worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Veiligheid staat voorop en voldoen aan de veiligheidsnormen is essentieel. Deze sector kenmerkt zich door een hoog technologisch karakter en innovatie.

Vliegtuigonderdelen en -componenten dienen aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen. Uiteraard moet ook de verpakking aan hoge normen voldoen. Fawic boxen bieden optimale bescherming en voldoen aan de hoge eisen die de luchtvaartindustrie aan verpakking stelt. Onze boxen zijn sterk, stof- en spatwaterbeschermend, duurzaam en modulair. Wij bieden innovatief ontworpen verpakkingsoplossingen en verpakken technologisch, vooruitstrevende en gevoelige producten.

 

Safety first

  • Veilig
  • Kostenbesparend
  • Oplossingen op maat
  • In ieder formaat en uitvoering

Transport voor luchvaartindustrie

Fawic werkt voor luchtvaartmaatschappijen en toeleveranciers voor de luchtvaartindustrie. Wilt u weten welke high-tech transportverpakkingen wij voor uw bedrijf kunnen ontwerpen en produceren? Ons team helpt u graag.

Lichtgewicht Box

De ultieme flightcase: sterk, licht en in elke maat leverbaar.

Mediumgewicht Box

Speciaal FB20 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage en demontage mogelijk is.

Zwaargewicht Box

Uniek en sterk FB45 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage en demontage mogelijk is.

Luchtvaart transportkisten

De kisten van deze serie zijn geschikt voor het vervoer van vracht en koffers in vliegtuigen.

Transportverpakkingen voor de Ruimtevaart industrie

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.