Veilig transport met gebufferde frames

In een deel van onze boxen bouwen wij gebufferde binnenframes. Op deze manier is uw product nog beter beschermt. Wij bieden optimale bescherming tegen schokken en trillingen tijdens het transport. Wij kunnen deze frames voor u op maat maken en op krachten berekende frames leveren.

Fawic gebufferde frames kunnen gemaakt worden volgens klantspecificaties. Hierbij kunnen wij met de volgende specificaties rekening houden:

  • berekeningen met betrekking tot doorbuiging
  • berekeningen m.b.t. trillingen en schokken
  • exacte maatvoering i.v.m. inbouwmaten

Maatwerk

Wij leveren maatwerk en zorgen voor een exacte maatvoering.

Gebufferde frames

De frames zijn op een speciale manier ontworpen. De producten zijn optimaal beschermd tegen trillingen en schokken tijdens het transport.

Heeft u nog vragen over de gebufferde frames? Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Stalen/aluminium bodemframes op maat

De frames kunnen wij speciaal voor u op maat produceren. Wij passen de frames aan zodat deze bij uw wensen aansluit. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.