Hoogwaardige verpakking voor de farmaceutische industrie

Verpakkingen volgens Europese richtlijnen

In de farmaceutische industrie worden hoge eisen gesteld aan de opslag en het transport van temperatuurgevoelige en vochtkritische producten zoals, medicijnen, bloedmonsters en vaccins. Nieuwe Europese richtlijnen stellen nog strengere eisen aan verpakking van producten in de farmaceutische industrie.

In de keten van producent tot patiënt moet iedere schakel betrouwbaar zijn. De juiste verpakking speelt hierbij een cruciale rol. Fawic biedt duurzame stof- en spatwaterbeschermende boxen, met een constante binnentemperatuur en aluminium pallets & containers. Een Fawic box voldoet aan de hoge eisen die de farmaceutische industrie aan transport stelt.

Transportkisten

  • Modulair
  • Duurzaam en sterk
  • Geschikt voor farmaceutische producten
  • Elke maat of ontwerp mogelijk

Transportbox voor de farmaceutische industrie

De verpakking en het transport voor de farmaceutische industrie vereisen innovatieve, sterke, duurzame en lichte kisten. Onze boxen beschermen tegen stof en spatwater, zijn modulair en bieden een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Fawic transportkisten zijn bijzonder geschikt voor hergebruik. Wij verpakken geavanceerde en gevoelige producten en helpen u een kostenbesparende en optimale verpakking voor uw product te ontwerpen.

Transportbox voor de farmaceutische industrie

Voor u gemaakt geheel naar uw wensen qua formaat en dikte.

Speciale verpakkingscontainer voor farmaceutische producten.

Productie op maat, zodat uw product veilig kan worden vervoerd.

Palletbox

De FB20 Pallet Box is geschikt voor het veilig transporteren van al uw producten.

Aluminium containers/pallets

Aluminium containers en pallets worden naar uw wens op formaat en sterkte voor u geproduceerd.

Transportverpakkingen voor de farmaceutische producten

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.