Stalen containers voor zware producten

Wij leveren custom-made stalen containers waarmee zware producten en onderdelen ordelijk vervoerd en opgeslagen kunnen worden. Deze stalen containers worden op maat gemaakt en zijn in diverse afmetingen  en uitvoeringen leverbaar. In de bodem kunnen fixatiepunten aangebracht worden waardoor de goederen op de juiste plaats vastgezet kunnen worden.

Meest geschikte container

  • Geschikt voor vervoer van zware producten
  • Fixatiepunten in bodem mogelijk
  • Diverse afmetingen leverbaar

Containers op maat gemaakt

De container kan geleverd worden in de afmetingen die u nodig heeft. De container is ontwikkelt om zware producten veilig te transporteren. In de bodem kunnen fixatiepunten aangebracht worden, waardoor de goederen op de juiste plaats vastgezet kunnen worden. Uw producten worden optimaal beschermd.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.