Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Stalen containers voor zware producten

Wij leveren stalen containers waarmee zware producten en onderdelen ordelijk vervoerd en opgeslagen kunnen worden. Onze stalen containers worden op maat gemaakt en zijn in diverse afmetingen  en uitvoeringen leverbaar. De stalen containers hebben een fixatiebodem, waardoor de goederen gefixeerd en op de juiste plaats gehouden kunnen worden.

Meest geschikte container

  • Geschikt voor vervoer van zware producten
  • Speciale fixatiebodem
  • Diverse afmetingen leverbaar

Containers

De containers zijn op een speciale manier ontwikkeld, hierdoor zijn uw producten optimaal beschermd tijdens het transport. Wij leveren maatwerk en produceren de container volgens uw wensen en eisen.

Containers op maat gemaakt

De container kan geleverd worden in de afmetingen die u nodig heeft. De afmetingen kunnen tot een maximum lengte van 6 meter worden geproduceerd. De container is ontwikkelt om zware producten veilig te transporteren. Door onze speciale fixatiebodem worden uw producten op de plaats gehouden in de container tijdens het vervoer. Uw producten worden optimaal beschermd.

Heeft u vragen of specifieke wensen voor uw container? Neem contact met ons op.