Hoogwaardige verpakking voor de halfgeleider industrie

Halfgeleider industrie

Transportbox voor halfgeleider industrie

Het verpakken en vervoeren voor de halfgeleider industrie vraagt bijzondere zorg. Fawic biedt sterke, duurzame en lichtgewicht boxen. Onze boxen zijn stof- en spatwaterbeschermend, modulair en bieden uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Wij verpakken vooruitstrevende en gevoelige producten en helpen u om een kostenbesparende en optimale verpakking voor uw product te ontwerpen.

Lichtgewicht Box

De ultieme flightcase: sterk, licht en in elke maat leverbaar. Deze box is uitermate geschikt voor de halfgeleider industrie.

Mediumgewicht Box

Speciaal FB20 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage én demontage mogelijk is. De palletbox is makkelijk aan te passen aan uw wensen.

Zwaargewicht Box

Uniek en sterk FB45 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage én demontage mogelijk is. Deze zware variant is lichter dan andere verpakkingsoplossingen zoals houten kratten en is bestand tegen extreme omstandigheden.

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.