Hoogwaardige verpakking voor de halfgeleider industrie

Transportbox voor semi-conductor-industrie

Het verpakken en vervoeren voor de halfgeleider industrie vraagt bijzondere zorg. Fawic biedt sterke, duurzame en lichtgewicht boxen. Onze boxen zijn stof- en spatwaterbeschermend, modulair en bieden uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Wij verpakken vooruitstrevende en gevoelige producten en helpen u om een kostenbesparende en optimale verpakking voor uw product te ontwerpen.

Transportkisten

  • Modulair
  • Duurzaam en sterk
  • Geschikt voor halfgeleiders
  • Elke maat of ontwerp mogelijk

Transportkist voor de halfgeleiderindustrie

De verpakking en het transport voor de halfgeleiderindustrie vereisen innovatieve, sterke, duurzame en lichte transportkisten. Onze boxen beschermen tegen stof en spatwater, zijn modulair en bieden een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Fawic transportkisten zijn bijzonder geschikt voor hergebruik. Wij verpakken geavanceerde en gevoelige producten en helpen u een kostenbesparende en optimale verpakking voor uw product te ontwerpen.

Isolatie Box

Geïsoleerde transportkist voor het gecontroleerd vervoer van halfgeleiderproducten

Mediumgewicht Box

Fawic heeft speciale transportkisten op maat ontwikkeld voor het veilige vervoer van halfgeleiders. Wij vervaardigen deze verpakkingen volgens uw specificaties.

Extra grote transportkist

Voorbeeld van een extra grote transportkist met grafische afbeeldingen en etikettering, speciaal gemaakt voor de halfgeleiderindustrie.

Lichtgewicht Box

De ultieme flightcase: sterk, licht en in elke maat leverbaar. Deze box is uitermate geschikt voor de halfgeleider industrie.

Mediumgewicht Box

Speciaal FB20 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage én demontage mogelijk is. De palletbox is makkelijk aan te passen aan uw wensen.

Zwaargewicht Box

Uniek en sterk FB45 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage én demontage mogelijk is. Deze zware variant is lichter dan andere verpakkingsoplossingen zoals houten kratten en is bestand tegen extreme omstandigheden.

Transportverpakkingen voor de semi-conductor industrie

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.