Kwaliteitsverpakkingen voor machines en onderdelen

Vervoer van kostbare machines en onderdelen

Machines zijn steeds vaker kostbare investeringen. Het vervoer en opslag van complexe, gevoelige en/of kostbare machines of onderdelen stelt daardoor steeds hogere eisen aan de transportverpakking. Adequate product bescherming begint bij een verpakking die precies is afgesteld op de eisen die het product en de transporteur stellen.
Fawic verpakkingen voldoen aan deze eisen. De lichtgewicht, maar uiterst sterke en degelijke transportkisten zorgen voor de optimale bescherming tijdens transport of opslag.

Kunststof koffers

  • Sterk en duurzaam
  • Lichtgewicht
  • Onbreekbaar PE-HD
  • Voor gevoelige producten

Kunststof koffers voor onderdelen

Het verpakken en vervoeren van kwetsbare onderdelen vraagt bijzondere zorg. Fawic biedt sterke, duurzame en lichtgewicht koffers gemaakt van nagenoeg onbreekbaar PE-HD. Wij verpakken vooruitstrevende en gevoelige producten en helpen u om een kostenbesparende en optimale verpakking voor uw product te ontwerpen.

FB20 boxen voor onderdelen

Ook onze sterke en lichtgewicht FB20 boxen zijn uitermate geschikt voor het verpakken van uw onderdelen. Wij kunnen de boxen volledig afgestemd op uw wensen en eisen ontwikkelen en vervaardigen. Ook een op maat gemaakt interieur in de box behoort tot de mogelijkheden.

Thermodyne transportverpakking

Thermodyne boxen zijn robuust en gemaakt van PE-HD en bieden onder extreme omstandigheden een optimale bescherming.

Thermodyne Systeem

Thermodyne systeem boxen hebben dezelfde eigenschappen als onze standaard boxen. Het verschil is dat deze boxen zijn niet alleen rechtstandig stapelbaar zijn maar ook in hoogte.

Thermodyne Trolley

Speciaal ontwikkelde trolley’s van Polyethyleen (PE-HD) met ingebouwde telescoophandgreep en wielen.

Afwijkende lengtematen

Ook voor afwijkende lengtematen zijn er verpakkingsoplossingen.

Interieur oplossingen

Op maat gemaakte interieur-oplossingen voor het speciale en veilige transport van machines en onderdelen.

Transportverpakkingen voor Machinebouw en Machineonderdelen

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.