Thermodyne industriële kunststof koffers

Optimale bescherming

Thermodyne boxen zijn robuust en gemaakt van PE-HD en bieden onder extreme omstandigheden tientallen jaren een optimale bescherming.
De boxen voldoen afhankelijk van de uitvoering en het gewicht van de inhoud, aan de norm ATA 300 Cat. 1 en worden minstens 100 transporten gegarandeerd. Bij de standaarduitvoering zijn boxen met gelijke artikelnummers stapelbaar.

Met name voor technisch zeer gevoelige goederen is het vermijden van vochtigheid en de chemische bestandheid van het materiaal extra belangrijk. Wij leveren extra opties voor bescherming volgens beschermklasse IP54 en IP65.

Thermodyne kwaliteit

  • Leverbaar vanaf 1 stuks
  • 500 + standaard afmetingen
  • Leverbaar in 9 standaard kleuren
  • Nagenoeg onbreekbaar
  • Bestand tegen de meeste chemicaliën
  • Te voorzien van passend (schuim)interieur

Case: Fujitsu Scanners in Fawic koffers

Fujitsu zocht bescherming voor kostbare scanners in een herbruikbare, duurzame, lichtgewicht transportverpakking in diverse afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast waren een besparing van de transportkosten op lange termijn doorslaggevend om voor de Fawic kunststof koffers te kiezen. De scanners kunnen nu veilig getransporteerd worden. Fujitsu geeft aan dat door het gebruik van Thermodyne koffers van Fawic er niet alleen minder afval en vervoersschade is, maar dat de tevredenheid onder klanten en de professionele uitstraling zijn toegenomen.

“Since we have implemented the Thermodyne solution we have continued to purchase for new models that have different shapes and sizes.”

Thermodyne Standaard

Thermodyne boxen zijn gemaakt van PE-HD en bieden onder extreme omstandigheden tientallen jaren een optimale bescherming.

Thermodyne Applicase

Deze serie bestaat uit aantrekkelijk vormgegeven kunststof servicekoffers die individueel geproduceerd en in talrijke standaardformaten leverbaar zijn.

Thermodyne Trolley

Speciaal ontwikkelde trolley’s van Polyethyleen (PE-HD) met ingebouwde telescoophandgreep en wielen. Ze zijn stabiel en bestand tegen zware belasting.

Thermodyne 19″ serie

Deze koffers bieden bescherming voor 19″ elektronische apparatuur. De serie is voor gebruikersgemak leverbaar in Frontload en Topload.

Thermodyne Systeem

De systeem boxen van Thermodyme zijn niet alleen rechtstandig stapelbaar, maar ook bij gelijke hoogtes in “lego-verband” te stapelen.

Thermodyne Fireproof

Deze vuurvaste containers voldoen aan de norm HM224B / DOT31FP en ATA 300 Cat.1. Ze zijn geschikt voor het vervoeren van zuurstofflessen.

Schuiminterieurs

Al onze kunststof koffers kunnen van een passend schuiminterieur worden voorzien. De delen worden door ons in eigen huis geproduceerd.

Maatwerk

De vorm en functionaliteit van de box kan gewijzigd worden. Wij kunnen onze Thermodyne koffers naar wens voorzien van diverse soorten schuim.

We hebben 500+ formaten Thermodyne koffers en kisten

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.