FS20 Series

Applications

De ultieme flightcase

Bij dit systeem wordt het sandwichpaneel door ons gevormd en gelast. Hierdoor ontstaat een homogeen product dat enorm sterk en licht is. Deze vaste bak wordt afgesloten door middel van ons sterke FB20 sluitsysteem.

Maatwerk

Het is ook mogelijk de box te voorzien van een frame voor opslag van reserveonderdelen.

FS20 lichter dan de FB20

De FS20 Transport Box is zo licht gemaakt, dat u hierdoor nog meer op uw transportkosten kunt besparen. De FS20 is dan ook lichter dan de FB20 door het ontbreken van aluminium profielen in het bodemdeel. De FS20 is niet inklapbaar.

Door dit lichtere gewicht is de FS20 transport box zeer geschikt voor toepassingen waarbij gewicht een rol speelt.

FS serie op maat gemaakt

De FS20 transport box is leverbaar is verschillende uitvoeringen. Zo hebben we bij Fawic een speciale vliegtuigset ontworpen. Deze bestaat uit een FS20 transport box met daarop een schuine top box. Deze volgt de contouren van het vliegtuig en benut daardoor de vrachtruimte optimaal.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.