Hoogwaardige verpakking voor de militaire sector

Licht, sterk en duurzaam

Aan de verpakking en het vervoer van producten voor de militaire sector worden hoge eisen gesteld. Goede bescherming tegen invloeden van buitenaf en tijdens het transport zijn essentieel. De verpakking moet ook in extreme omstandigheden voldoende bescherming bieden.

Kunststof koffers voor de militaire sector

Voor de militaire sector zijn niet alleen de Thermodyne koffers zeer geschikt, maar ook de maatwerk oplossingen in de FB20 en FB45 series bieden transportoplossingen die aan de strengste eisen kunnen voldoen.

FB20 en FB45

  • Sterk en duurzaam
  • Goede bescherming in extreme omstandigheden
  • Maatwerk oplossingen

Thermodyne Standaard

Thermodyne boxen zijn robuust en geschikt voor extreme omstandigheden. Hiermee bieden zij een optimale bescherming voor gevoelige militaire apparatuur.

Thermodyne Systeem

Militaire apparatuur wordt goed beschermd in deze boxen. De systeem boxen van Thermodyne zijn niet alleen horizontaal, maar ook verticaal stapelbaar.

Thermodyne Trolley

Speciaal ontwikkelde trolley’s van Polyethyleen (PE-HD) met ingebouwde telescoophandgreep en wielen voor het makkelijk vervoer van uw gevoelige apparatuur.

Fawic Flightcases

De Fawic FB20 en FB45 serie vormen een ultieme verpakkingsoplossing. Zij zijn geschikt voor extreme omstandigheden en bieden ultieme bescherming van apparatuur.

Transportverpakkingen voor de Militaire sector

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.