Hoogwaardige verpakking voor de high-tech industrie

Innovatief en optimaal beschermd

High-tech producten zijn vaak van cruciaal belang binnen een productieproces. Deze veelal kostbare en kwetsbare producten vragen om een innovatieve en optimaal beschermende verpakking. Fawic biedt packaging oplossingen voor deze high-tech producten.

Transport boxen

  • Modulair
  • Duurzaam en sterk
  • Geschikt voor gevoelige producten
  • In ieder formaat en uitvoering

Transport box voor de high-tech industrie

Het verpakken en vervoeren voor de high-tech industrie vraagt  innovatieve, sterke, duurzame en lichtgewicht boxen. Onze boxen zijn stof- en spatwaterbeschermend, modulair en bieden uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Fawic boxen zijn met name geschikt voor hergebruik. Wij verpakken vooruitstrevende en gevoelige producten en helpen u om een kostenbesparende en optimale verpakking voor uw product te ontwerpen.

Thermodyne Koffers

Thermodyne boxen zijn robuust en gemaakt van PE-HD en bieden onder extreme omstandigheden tientallen jaren een optimale bescherming.

Fawic Containers

Op maat gemaakte lichtgewicht, sterke  en duurzame transport containers. Exacte uitvoering wordt aangepast aan de behoeften van de klant.

Grotere lengtematen

Ook voor grotere lengtematen biedt Fawic verpakkingsoplossingen. Standaard zijn onze kisten leverbaar tot een lengte van 6 meter.

Speciale lengtematen

Fawic biedt ook verpakkingsoplossingen voor afwijkende afmetingen. Wij leveren transportverpakkingen voor de high-tech industrie tot 10 meter lang.

Transportverpakkingen voor de High-tech industrie

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.