Sterke boxen voor meervoudig gebruik

Thermodyne boxen zijn robuust en gemaakt van Polyetyleen (PE-HD) en bieden onder extreme omstandigheden tientallen jaren een optimale bescherming. Wij garanderen minstens 100 transporten. De boxen zijn rechtstandig stapelbaar en voldoen afhankelijk van uitvoering en gewicht van de inhoud aan de norm ATA 300 Cat1. Naar wens kunnen de boxen van beschermingsklasse  IP54 of IP65 worden voorzien.

Met name voor technisch zeer gevoelige goederen is het vermeiden van vochtigheid en de chemische bestandheid van het materiaal extra belangrijk. Onze Thermodyne kunststof koffers bieden u, indien gewenst en tegen meerprijs, spatwaterbescherming tot de beschermklasse IP54 en IP65.

Interieur

Uw waardevolle producten vragen om een zorgvuldige behandeling. Om een optimale bescherming te bieden ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte schuimvullingen of een ondersteuning uit kunststof of lichtgewicht metaal. Daarmee behoren transportschades tot het verleden en komen uw producten in optimale toestand bij de klant aan.

Toepassingen

  • Lucht- en ruimtevaart
  • Elektroapparatuur
  • Meet en regel-apparatuur
  • Medische – en computer-apparatuur
  • Militaire doeleinden

Schuim

 

Wij adviseren u bij de verpakkingsopdracht omtrent het best geschikte schuimsoort en kijken daarbij naar uw eisen en de kwetsbaarheid van het product. Naar wens zijn wij in staat om in ons eigen laboratorium de verpakking om uw product te testen. Op onze 3D Cad en Cam machines produceren wij enkele stuks tot grote series in een korte tijd.

Thermodyne koffers zijn nu ook standaard in de kleur oranje leverbaar. Overige standaard kleuren: zwart, antraciet, rood, geel, zilvergrijs, blauw, wit, legergroen.

FT102 008-41 Koffer

Binnenmaat bovenstaande koffer:
680x345x340 mm

Dekselhoogte:
45 mm

Prijs per stuk excl. interieur:
€243,00 excl. BTW

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

FT102 070-31 Koffer

Binnenmaat bovenstaande koffer:
340x320x425 mm

Dekselhoogte:
105 mm

Prijs per stuk excl. interieur:
€ 181,30 excl. BTW

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

FT102 162-32 Koffer

Binnenmaat bovenstaande koffer: 1420x570x460 mm

Dekselhoogte:
140 mm

Prijs per stuk excl. interieur:
€ 433,15 excl. BTW

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

Meer opties

U heeft de keuze uit verschillende handvatten, hendels, sluitingen en scharnieren. Daarnaast kunnen wij er een slot op plaatsen of een inscriptie aanbrengen. In de brochure vindt u alle opties.

 

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

We hebben 500+ formaten Thermodyne koffers en kisten

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.