FB45 Industriële Transportboxen

De FB45 serie bestaat uit transportboxen met sandwichpanelen tot 45 mm dikte. Zij worden voorzien van het unieke en sterke FB45 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage én demontage mogelijk is en de kist tegen behoorlijk wat geweld bestand is.

De FB45 transport box is bijzonder geschikt voor transport of opslag van producten met een hoge kwetsbaarheid, een groot volume en een groot gewicht.

Kenmerken FB45

  • Razendsnelle montage
  • Eenvoudige demontage
  • Sterk en uniek sluitsysteem
  • Hoogwaardige materialen
  • Geen uitstekende onderdelen
  • Sandwichpanelen tot 45 mm dikte
  • Modulair op te bouwen

Maatwerk Transportboxen

Alle maten en diverse uitvoeringen mogelijk tot een maximale lengte van 6 meter!

Veilig transport

Boxen voorzien van het gepatenteerde FB45 sluitsysteem van Fawic zijn oersterk en zonder twijfel het enige antwoord op volumineuze, kritische transporten. De FB45 boxen zijn in alle maten standaard leverbaar tot een lengte van 6 meter. Grotere afmetingen op aanvraag

FB45 Transportbox

De FB45 box is bijzonder geschikt voor transport of opslag van producten met een hoge kwetsbaarheid en een groot volume.

FB45 Langmateriaal container

Met deze onbuigzame box kunt u lange materialen snel en gemakkelijk vervoeren. Ook in grote aantallen.

Uniek FB45 Sluitsysteem

Door het unieke FB45 sluitsysteem kunt u de transportbox veilig afsluiten tijdens het transport, maar ook montage en demontage zijn razendsnel uit te voeren.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.