Hoogwaardige verpakking voor de racewereld

Kostbesparende en duurzame verpakking

In de wereld van de racerij dienen kostbare motoren, auto’s en onderdelen adequaat verpakt te worden. In het professionele circuit gaat de verpakking de hele wereld over. Herbruikbare, praktische, kostenbesparende  en duurzame verpakking is hiervoor van groot belang.

Transportbox voor de racerij

Fawic biedt duurzame, sterke en lichtgewicht transportboxen. De slagvaste panelen van onze boxen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor u van elke kant toegang heeft tot uw product. Onze boxen kunnen ook als tijdelijke opslag worden gebruikt. De boxen kunnen in elke gewenste specificatie worden gemaakt en het interieur kan aan uw wensen worden aangepast. Wij denken met u mee over een juiste en kostenbesparende verpakking voor uw product.

 

 

Transportkisten

  • Modulair
  • Schokbestendige panelen
  • Duurzaam & sterk
  • Geschikt voor transport op luchtvrachtpallets
  • Elke maat of ontwerp mogelijk

"Extremely useful

Our so called “Fawic Shacks” are extremely useful, reliable and a great asset to the given; sea freight & air freight leg requirements.

Jens Luy
Team Manager, Porsche Team Manthey

FB20 Bike Box

De FB20 Bike Box is speciaal ontworpen voor het vervoeren van motoren.

FB45 Bike Box

De box maakt veilig transport van uw motor en overige uitrusting die u wenst te vervoeren, mogelijk.

FS HD30 Serie

Deze containers zijn zonder aluminium verbindingsprofielen. Ze zijn geproduceerd om op airpallets of in zeecontainers te vervoeren.

Transportverpakkingen voor de Racing industrie

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.