FB20 en FS45 Bike Box

Optimale bescherming voor veilig transport met uw motor

Veilig transport

De FB20 en FS45 Bike box zijn speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van (race)motoren. Ook de overige uitrusting kan in de speciale Bike box meegenomen worden.

De Bike box is sterk, modulair en lichtgewicht. De motor wordt met behulp van spanbanden aan de bodem van de kist gefixeerd.  Het model van de voorwielsteun kan op maat gemaakt worden.

Één van de teams in de MotoGP vervoert al haar motoren in een Fawic Bike Box.

Modulair systeem
Zowel de FB20 als de FS45 kist kan geleverd worden in elke specificatie waaraan u behoefte heeft en het interieur kan voor elk gewenst gebruik worden aangepast. Bij de FB20 Bike box kunnen de slagvaste panelen eenvoudig worden verwijderd, zodat u van elke kant toegang heeft tot uw motor. De zijwanden zijn uitwisselbaar en kunnen worden gekoppeld. Onderdelen zijn hetzelfde voor elk type box, zijn gemakkelijk uitwisselbaar en uit voorraad leverbaar.

Maatwerk

Het is ook mogelijk de box te voorzien van een frame voor opslag van reserveonderdelen.

"Fast and reliable transport solution!"

Fawic Shacks are like our race Cars – strong and solid with maximum performance and minimum weight for the most successful transport results. They full fill our requirements for a fast and reliable transport solution!

Jens Hage Lauer
Motorsport Logistics Equipment & Transport EMW 23 Porsche

100% herbruikbaar

Onze boxen zijn duurzaam en herbruikbaar en kunnen ook voor tijdelijke opslag gebruikt worden. Onze boxen zijn zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend.

Bike box op maat gemaakt

De kist kan geleverd worden in elke specificatie waaraan u behoefte heeft en het interieur kan voor elk gewenst gebruik worden aangepast. De slagvaste panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, zodat u van elke kant toegang heeft tot uw motor. De zijwanden zijn uitwisselbaar en kunnen worden gekoppeld. Onderdelen zijn hetzelfde voor elk type box, zijn gemakkelijk uitwisselbaar en uit voorraad leverbaar.

Case: FB20 Bike box voor motorsport

In de professionele racerij gaat de verpakking van kostbare motoren, auto’s en onderdelen de hele wereld over. Herbruikbare, praktische, kostenbesparende en duurzame verpakking is hiervoor van groot belang. Eén van de teams in de MotoGP vervoert al haar motoren in Fawic Bike Boxen.

De FB20 Bike box is 2200x800x1550 mm inclusief de aluminium bodem. De slagvaste en lichtgewicht 20mm glasvezelversterkte PP sandwichpanelen met een honingraatkern kunnen eenvoudig verwijderd worden, waardoor de motor van alle zijden toegankelijk is. Het model van de wielklem is afhankelijk van het type motor en is op maat gemaakt. De box heeft geen uitstekende delen en het interieur van de box is naar wens aangepast worden.

Diverse uitvoeringen

De bike box kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden: van budget tot pro. De keuze hangt vooral af van de manier waarop u uw box wilt inzetten en hoe vaak. Het team van Fawic adviseert u graag over de beste opties. Zo heeft de FB20 een andere vloerplaat dan de FB45.

FS45 bike box pro

Bij deze maatwerk oplossing bestaat zowel het bodem- als het dakgedeelte uit een tot één geheel gelast deel van composiet sandwichpaneel. Deze twee gedeeltes worden verbonden door ons uitermate sterke FB45 verbindingsporfiel. De box is licht en extreem slagvast. De FS45 bike box wordt met succes en naar tevredenheid ingezet door een team in de MotoGP.

FB20 bike box speed

De FB20 Bike Box en de FB20 speedway box zijn een iets lichtere uitvoering dan zijn grote broer FS45 en zijn voorzien van een stevige aluminium bodem. Het voordeel van de FB20 op de FS45 is dat deze geheel demontabel is.

FB20 bike box budget

De nieuwste bike box is een speciaal ontworpen budget box voor de motorrijder die zijn motor veilig wil vervoeren. 

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.