Uw eigen concept

U kunt bij Fawic voor uw boxen bijpassende transporttools, containers en ruimtes bestellen waarmee u ze licht en veilig kunt vervoeren. Wij hebben al een reeks bestaande oplossingen. Maar bent u op zoek naar een concept dat speciaal aansluit op uw wensen, dan kunnen wij deze ook voor u ontwikkelen.

Over Fawic

  • Alles is mogelijk
  • Wij denken met u mee

Hitec Power Protection

The team of Fawic Packaging Systems was very professional in the engineering, production, project management and installing the mobile climate room in the testfield of Hitec Power Protection. Bekijk hier de aanbeveling van Hitec Power Protection.

Albert Bal
Manager Testfield, Hitec Power Protection

Klimaatkamer

Ontwikkeld voor een museum om voorwerpen te ontvochtigen. Ook kan in deze klimaatkamer een zuurstofarm klimaat gecreëerd worden.

Transporttools

Voor veel boxen ontwikkelen wij bijpassende transporttools voor snel, licht en veilig transport. Inmiddels hebben wij al een serie reeds bestaande oplossingen.

Aluminium pallets & containers

Naast standaard concepten en maten heeft u de mogelijkheid uw eigen concept te ontwikkelen. Aluminium containers en pallets worden op maat en sterkte voor u geproduceerd.

Demontabele werkruimte

Een flexibele ruimte die gemakkelijk te verplaatsen is en snel te demonteren. Een te verplaatsen werkruimte voor intern gebruik.

Frames

Wij kunnen boxen voorzien van een gebufferd aluminium frame om zo uw product nog beter te beschermen tegen schokken en trillingen.

Wandpanelen

Deze wandpanelen worden gebruikt om TV commentaarposities te bouwen tijdens golftoernooien zoals St. Andrews en Ridercup.

Maatwerk Stalen containers

Containers om zware producten en onderdelen ordelijk te vervoeren en op te slaan. Ze hebben een fixatiebodem, waardoor de goederen op de juiste plaats blijven.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.