Demontabele werkruimte

Op basis van ons unieke Fawic systeem bouwen we speciale demontabele werkunits. De units zijn licht doorlatent. Op deze manier wordt er een prettige werksfeer gecreëerd.

Makkelijk verplaatsbaar

Deze demontale werkruimte is makkelijk te verplaatsen. De opbouw duurt slechts 10 tot 15 minuten.
Het materiaal bestaat uit lexaan, heldere kanaalplaat/Polyester wit met XPS schuim kern. Ons unieke en ijzersterke FB20 sluitsysteem biedt zekerheid.

Voordelen

  • Indien gewenst lichtdoorlatend
  • Mobiel
  • Uitbreiding is mogelijk

Demontabele werkruimte

Werken waar u wilt

Doordat onze werkruimte zo flexibel is kunt u het snel en gemakkelijk verplaatsen. De ruimte staat al binnen 10 tot 15 minuten. U kunt de werkruimte ook uitbreiden naar uw wensen.

Heeft u nog vragen over de demontabele werkruimte? Neem dan contact met ons op. Graag helpen wij u verder.

Demontabele werkruimte op maat

Heeft u een speciale afmeting nodig? Wij produceren onze producten naar uw wensen. De units zijn licht doorlatent. Op deze manier wordt er een prettige werksfeer gecreëerd.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.