Hoogwaardige verpakking voor de ruimtevaartindustrie

Voldoen aan de strengste normen en eisen

Deze sector kenmerkt zich door een hoog technologisch karakter en innovatie. Aan High Tech producten ten behoeve van de ruimtevaart worden de hoogste kwaliteitseisen gesteld. Veiligheid staat voorop en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen is essentieel. Ook het transport van deze specifieke producten vraagt om een juiste manier van verpakken en transporteren van deze specifieke producten is dan ook eerder regel dan uitzondering.

Fawic biedt innovatief ontworpen verpakkingsoplossingen en voor technologisch, high tech en gevoelige producten. Voor ruimtevaartonderdelen en -componenten ontwerpt en produceert Fawic speciale maatwerk transportboxen die optimale bescherming bieden tijdens het transport.  Uiteraard voldoen onze transportboxen aan de hoge eisen die de ruimtevaartindustrie aan transportverpakkingen stelt.

Voorbeelden van oplossingen voor de ruimtevaartindustrie

Hoogste kwaliteit

  • Speciaal Engineering Team
  • Volgens de Hoogste Kwaliteitseisen
  • Ruime Ervaring

Space tech Expo Europe

Fawic op de Space Tech Europe

Ook dit jaar vindt u ons op deze grootste Space Tech beurs van Europa. Samen met onze partner RST Rostock vindt u ons op standnummer N20.
We hopen u daar graag te ontmoeten.

Ervaring in transportoplossingen voor de ruimtevaartindustrie

Fawic heeft veel ervaring in het ontwerpen van speciale maatwerk transportoplossingen voor onderdelen voor de ruimtevaart. Fawic werkt o.a. voor ESA. Levert u onderdelen aan de ruimtevaart? Met de Fawic transportboxen kunt u uw producten veilig transporteren. Vraag onze experts en engineers. Zij denken graag met u mee.