Hoogwaardige verpakking voor luchtfotografie en drones

Luchtfotografie en drones

Licht, sterk en duurzaam

Luchtfotografie en drones worden steeds breder ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het is van groot belang dat deze veelal kostbare en gevoelige apparatuur adequaat verpakt wordt.

 

 

Kunststof koffers

  • Lichtgewicht
  • Sterk en duurzaam
  • Bijpassende (schuim)interieurs

Kunststof koffers voor luchtfotografie apparatuur en drones

Aan de verpakking van luchtfotografieapparatuur en drones worden hoge eisen gesteld. De kunststof Thermodyne koffers  zijn licht, sterk en duurzaam. Daarmee zijn zij uitstekend geschikt voor de verpakking van gevoelige en kwetsbare apparatuur. De bijpassende (schuim)interieurs zorgen voor een optimale borging.

Thermodyne Standaard

Thermodyne boxen zijn robuust en gemaakt van PE-HD en bieden onder extreme omstandigheden een optimale bescherming van kwetsbare apparatuur.

Thermodyne Systeem

Thermodyne systeem boxen hebben dezelfde eigenschappen als onze standaard boxen. Het verschil is dat deze boxen zijn niet alleen rechtstandig stapelbaar zijn maar ook in hoogte.

Thermodyne Trolley

Speciaal ontwikkelde trolley’s van Polyethyleen (PE-HD) met ingebouwde telescoophandgreep en wielen.

Fawic maatwerk

Voor grotere drones kunt u ook maatwerk kisten laten maken. De FB20 of de FS serie zijn hiervoor zeer geschikt.

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.