Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Fawic b.v. met veel zorg en aandacht samengesteld. Het is mogelijk dat – ondanks de constante zorg en aandacht – de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De website fawic.nl is met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten eigendom van Fawic b.v. Het is toegestaan om de inhoud van de website te gebruiken voor niet commerciële doeleinden mits u dit meldt bij Fawic (info@fawic.nl) en u een verwijzing naar de originele inhoud vermeld. (d.m.v. een hyperlink of een vermelding met logo als het om drukwerk gaat)

Een aantal links op de website van Fawic bv leiden naar websites buiten het domein van Fawic bv. Deze websites zijn geen eigendom van Fawic bv en derhalve is Fawic bv ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele diensten of producten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Fawic b.v. worden onderhouden wordt afgewezen.