Bestand tegen zware belasting

Thermodyne trolleys zijn speciaal ontwikkelde boxen van polyethyleen (PE-HD) met ingebouwde telescoophandgreep en wielen. Door deze in het onderste deel van de trolley ingebouwde wielen en handgreep zijn deze meervoudig te gebruiken boxen stabiel en bestand tegen zware belasting. De gebruikte wielen lopen licht en hebben een lange levensduur.

Trolley’s met gelijke artikelnummers zijn stapelbaar. Naast de Trolley bestaat ook bij veel Standaard boxen en Systeem boxen de mogelijkheid om een telescoophandgreep en wielen op te bouwen.

Schuim

Waardevolle producten vragen om een zorgvuldige behandeling. Om een optimale bescherming te bieden ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte schuimvullingen of een ondersteuning uit kunststof of lichtgewicht metaal. Daarmee behoort transportschade tot het verleden en komen uw producten in optimale toestand bij de klant aan.

Wij adviseren u bij de verpakkingsopdracht omtrent het best geschikte schuimsoort en kijken daarbij naar uw eisen en de kwetsbaarheid van het product. Naar wens zijn wij in staat om in ons eigen laboratorium de verpakking om uw product te testen. Op onze 3D Cad en Cam machines produceren wij enkele stuks tot grote series in een korte tijd.

Luchtvaart

De Lufthansa gebruikt onze boxen voor opslag en transport van zeer kwetsbare reserveonderdelen van vliegtuigen.

Ondersteuningen

Kwetsbare producten, die bijvoorbeeld slechts op bepaalde plaatsen ondersteund mogen worden, vergen bijzondere eisen aan een verpakking. Deze uit kunststof of aluminium bestaande ondersteuningen worden ook in eigen huis geproduceerd.

Thermodyne koffers nu ook standaard in oranje leverbaar. Overige standaard kleuren: zwart, antraciet, rood, geel, zilvergrijs, blauw, wit, legergroen.

FT2006-340 Trolley

Binnenmaat bovenstaande trolley:
700x580x275 mm

Dekselhoogte:
150 mm

Prijs per stuk excl. interieur:
€ 302,80 excl. BTW

Bij grotere aantallen prijs op aanvraag.

Meer opties

In het assortiment vind u verschillende handvatten, hendels, sluitingen en scharnieren. Het is zelfs mogelijk een slot op de box te plaatsen of een inscriptie. In de brochure vindt u alle opties.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Maatwerk

Fawic beschikt over een eigen modelmakerij met een team van vakmensen. Zo kunnen wij uw specifieke wensen uitvoeren. We kunnen snel leveren en de trolley’s krijgen de functionaliteiten die u wilt.

We hebben 500+ formaten Thermodyne koffers en kisten

Onze transport kisten kunnen voor iedere denkbare of specifieke toepassing naar wens in ieder formaat worden gemaakt. We adviseren u graag. Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek.