Industriële flightcases en containers

De industriële flightcases en containers van Fawic vormen de optimale retourverpakking voor het veilige transport van hoogwaardige producten, omverpakking in de voedingsmiddelenindustrie of farmaceutische producten. Het unieke systeem van Fawic zorgt voor een ultieme bescherming tijdens het transport.

Onze flightcases zijn in elke maat leverbaar. Wij kunnen hierbij standaard tot een lengte van 6 meter produceren. Grotere afmetingen in overleg.

Fawic transportverpakking

  • Lichtgewicht materiaal
  • Komposiet sandwichpanelen
  • Vormgesloten sluitsysteem
  • Stof en spatwater beschermend
  • Indien gewenst volledig demontabel
  • Fixatie van goederen

Bespaar op transportkosten

De zeer sterke flightcases en containers zijn lichtgewicht waardoor u de kosten van transport sterk kunt reduceren. De flightcases en containers zijn herbruikbaar. Doordat zij op ingenieuze wijze demontabel zijn kunnen zij in een kleiner volume geretourneerd worden.

Mediumgewicht Flightcase (FB20)

Deze flightcases hebben sandwichpanelen van 20 mm dikte en zijn voorzien van het unieke en sterke FB20 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage én demontage mogelijk is.

 

 

Zwaargewicht Flightcase (FB45)

Het unieke en robuuste FB45 systeem heeft sandwichpanelen tot 45 mm dikte. De flightcases kunnen geleverd worden tot een lengte van 6 meter!

 

Kunsttransport box

De boxen uit deze serie zijn geschikt voor het vervoer van schilderijen of (3D) kunstwerken en bieden uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Bespaar op transport

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uiterst geschikt voor het veilig transport van waardevolle en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Door onze sterke en  lichtgewicht constructies bespaart u met de retourverpakking ook op transportkosten. We berekenen graag de terugverdientijd voor u. Meer weten? Neem contact op met ons team.