FS45 Serie

Applications

De ultieme flightcase

Deze unieke transportcontainer heeft dezelfde eigenschappen als onze FS20 flightcases: een gevormd en gelast composiet sandwichpaneel, waardoor een zeer sterk en lichtgewicht homogeen product ontstaat. Het verschil is dat deze containers van ons nog robuustere FB45 sluitsysteem (grotere roestvrijstalen handgrepen) voorzien zijn.De wandpanelen worden bij de sluitingen tot de benodigde 45 mm verdikt.

Maatwerk

Het is ook mogelijk de box te voorzien van een frame voor opslag van reserveonderdelen.

FS45 Transport case

De FS45 Transport case heeft een kap gelast uit 1 geheel. De bodem wordt op basis van specificaties ontworpen in hetzelfde kunststof, aluminium of staal. Het FS45 systeem is uitermate geschikt om grotere containers te bouwen.

FS45 op maat gemaakt

De FS45 kan naar uw specificaties op maat gemaakt worden aangepast aan de vervoerseisen van uw producten. Zo werden onderdelen van een raket vervoerd met speciaal ontworpen FS45 kisten. Een bedrijf in de ruimtevaart industrie heeft testen uitgevoerd waarbij de kap belast werd met 2500 kg en het frame tot 10.5 ton. Dit leverde voor de FS45 geen enkel probleem op.
Meer weten over de mogelijkheden die de FS45 serie u biedt? We denken graag met u mee. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs.