FB20 Pallet Box

Applications

De FB20 pallet box voor veilig transport

De FB20 pallet box is geschikt voor het veilig transporteren van al uw producten. De aluminium bodem van de FB20 pallet box kan van diverse bevestigingsmiddelen worden voorzien waarmee de goederen in de box gefixeerd kunnen worden. Deze kunnen ook in compleet inklapbare versies geleverd worden.

De FB20 pallet box is een modulair opgebouwde box die in hoogte (maximaal 3 lagen) variabel is op te bouwen. De box-delen zijn eenvoudig te koppelen met behulp van de speciale FB20 profielen. Afhankelijk van de door u gekozen verhoudingen tussen lengte-breedte-hoogte is deze box uitermate geschikt voor retourvrachten en/of opslag met een gereduceerd volume.

Kenmerken FB20

  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • Modulair op te bouwen
  • Multi-inzetbaar

Optimale bescherming tijdens transport

Het duurzame en sterke sluitsysteem van Fawic is bestand tegen behoorlijk veel geweld. Tijdens transport worden onze boxen danig op de proef gesteld. De FB20 Pallet Box biedt dankzij de toegepaste materialen en panelen met een dikte van 20 mm optimaal bescherming tijdens elk transport. Het gepatenteerde sluitsysteem is stof- en spatwaterbeschermend.

Retourneren inklapbare uitvoering

Na demontage kunnen de wanden eenvoudig en snel in de aluminium palletbodem worden gelegd. Door vervolgens het deksel op de aluminium palletbodem te bevestigen ontstaat in no time een gereduceerd volume dat per omgaande geretourneerd kan worden. De box kan uiteraard hergebruikt worden en de onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en passen op ieder type box.

Deze pallet box is in elk gewenst formaat te leveren. Op basis van uw specificaties produceren wij de uitvoering die perfect past bij uw transport.

Pallet box versleuteling systeem

Heeft u vragen over ons sluitsysteem? Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Offerte aanvragen?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Alle afmetingen zijn mogelijk en kunnen door u worden aangegeven. De collapsibility is afhankelijk van de door u gekozen afmetingen. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hierboven een voorbeeld, om de verhoudingen tussen de afmetingen te verduidelijken.

Case: Fawic pallet box voor voedingsmiddelenindustrie

Een gerenommeerde Zwitserse voedingsmiddelenfabrikant koos voor de Fawic FB20 pallet box als omverpakking voor levensmiddelen. Het bedrijf zocht een duurzame lichtgewicht box in 3 verschillende afmetingen. De pallet boxen hebben de afmetingen 1400x1200x1600 mm, 1300x1000x1600 mm en 1300x1300x2000 mm. Iedere box is op een aluminium pallet opgebouwd waardoor de box eenvoudig verplaatst en opgetild kan worden. De box is voorzien van een afneembare voorwand en een scharnierend deksel. De box is voorzien van 2-kleurige (zwart-witte) slagvaste en ultralichte panelen, die slechts 2,65 kg per m² wegen.

Case: Pallet box farmacie

Voor de verpakking van flesjes met verdovingsmiddel is een gerenommeerd Duits farmaceutisch bedrijf overgestapt van kartonnen verpakking naar duurzame FB20 Pallet boxen van Fawic. De box is 1200x800x1100 mm en staat op een aluminium bodem. De glasvezelversterkte, sterke en lichtgewicht 20mm PP sandwichpanelen hebben een honingraat kern en zijn eenvoudig uit te wisselen. De box is verzegelbaar door middel van een seal-strip of af te sluiten door middel van een hangslot. De box heeft 5 verdiepingen, waarvan 4 schuiflades. Iedere verdieping is voorzien van een op maat gemaakte witte PE30 schuim mat om één badge van 216 flesjes per mat te kunnen plaatsen.

Heeft u vragen of specifieke wensen voor uw pallet box? Neem contact met ons op.