FB20 en FB45 voor langgestrekte voorwerpen

Applications

FB20 en FB45 Langmateriaal Container

De FB20 en FB45 Langmateriaal Container beschermt uw goederen optimaal tijdens transport. De box bestaat uit sterke sandwichpanelen en een stevig sluitsysteem. Met deze onbuigzame box kunt u lange materialen snel en gemakkelijk vervoeren. Ook in grote aantallen. Het FB20 en FB45 systeem is bovendien stof en spatwater beschermend.

Uniek laad- en lossysteem
Bij de Langmateriaal Container kan een uniek set transporttools geleverd worden. Hierdoor is de box eenvoudig te tillen en te verrijden, zonder steekwagen of heftruck. U kunt lange – en voorheen onhandige – materialen nu snel en gemakkelijk vervoeren. Het systeem zelf neemt nauwelijks ruimte in. 

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Lichtgewicht en sterk

Zoals alle Fawic transport boxen, heeft ook de Langmateriaal Container ons unieke sluitsysteem. Dit koppelt de panelen naadloos aan elkaar. Hoogwaardige, lichtgewicht panelen, die uitstekende isolatie en bescherming bieden. De constructie is stabiel, bestand tegen weersinvloeden en garandeert een veilig transport.

Langmateriaal box razendsnel en overal toepasbaar

De FB20 en FB45 Langmateriaal Box is ideaal voor lange artikelen en producten, ook als het om gevoelig materiaal gaat. Door het handige sluitsysteem monteert en demonteert u de panelen razend snel. En dankzij de laad- en losoplossing is deze box geschikt voor onderdelen en eindproducten uit de complete productieketen. Wij adviseren u graag.

Maatwerk

Met de losse panelen en het Fawic sluitsysteem, kunt u natuurlijk uw eigen afmetingen realiseren. U kunt altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.