FB45 Industriële Transport Box

Optimale bescherming voor uw producten

Veilig transport

Boxen die voorzien zijn van het FB45 sluitsysteem van Fawic zijn oersterk en zonder twijfel het enige antwoord op volumineuze, kritische transporten zoals bijvoorbeeld High-Tech apparatuur, machines en kapitaalgoederen. De 45mm dikke sandwichpanelen zijn vervaardigd van lichtgewicht materiaal en hebben uitstekende beschermingswaarden. De panelen zijn, met de RVS sluitingen eenvoudig te verzegelen. De paneelkeuze en het box-interieur kunnen volledig worden afgestemd op uw transporten.

Duurzaam en sterkste sluitsysteem
Het sluitsysteem is bestand tegen behoorlijk wat geweld. Tijdens transport worden onze boxen met dit systeem danig op de proef gesteld. Zij kunnen daar tegen. De panelen die voorzien zijn van dit modulair op te bouwen systeem hebben een dikte tot 45mm. Dit stof en spatwater beschermende systeem biedt u de beste bescherming voor al uw producten.

Toepassingsgebieden

Transporten met een hoge kwetsbaarheid en groot volume. De semiconductor industrie, kapitaalgoederen, de medische industrie, kunstvoorwerpen, lucht- en ruimtevaart en defensie zijn bedrijfstakken waar boxen met het FB45 sluitsysteem nu al toegepast worden.

Return on investment

Alle boxen van Fawic zijn volledig demontabel. Het gepatenteerde FB45 sluitsysteem zorgt voor een razendsnelle montage én demontage. De lichtgewicht materialen kunnen volledig plat en met gebruik van minimale transportruimte aan de afzender worden geretourneerd en hergebruikt worden. De boxen zijn ook probleemloos te gebruiken voor tijdelijke opslag. Onderdelen zijn voor alle boxtypen dezelfde en uit voorraad leverbaar. U doet jaren met deze box.

Bekijk ons bespaarvoorbeeld.

Maatwerk High-Tech verpakkingen

Duurzame en innovatieve transportverpakkingen van Fawic zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren van kostbare en technologische apparatuur. Wilt u ook besparen op uw transportkosten? Dankzij onze sterke en lichtgewicht constructies bespaart u met onze retourverpakkingen ook op uw transportkosten. Wij berekenen graag de terugverdientijd voor u. Vraag het onze experts.