Veilige verpakking voor Kunsttransport

Speciaal voor de kunstwereld hebben wij onze Christoffel serie geïntroduceerd. De boxen uit onze Christoffel serie zijn geschikt voor het vervoer van schilderijen of (drie dimensionale) kunstwerken en bieden uitstekende bescherming tegen klimatologische invloeden, temperatuurwisselingen, stof, vocht en mechanische invloeden zoals trillingen en schokken.

De Christoffel boxen zijn voorzien van ons unieke en sterke FB20 sluitsysteem waardoor razendsnelle montage en demontage zonder gereedschap mogelijk is.

Professioneel Kunsttransport

  • Lichtgewicht
  • Stof/spatwater beschermend
  • Goede isolatiewaarden
  • Goede beschermingswaarden
  • Razendsnelle montage
  • Eenvoudige demontage
  • Sterk sluitsysteem

" Een veilige en goede bescherming voor al uw kunstwerken"

Een Fawic Christoffel box voldoet volledig aan de hoge eisen die de kunstwereld aan transporten stelt. Voor een ieder die een oplossing zoekt voor een logistiek- of verpakkingsprobleem kan ik de firma Fawic Systems ten zeerste aanraden. Lees hier de aanbeveling van het Stedelijk Museum Amsterdam

Marc Bongaarts
Hoofd Behoudtechnische Art-Handling, Stedelijk Museum Amsterdam

Christoffel® I-II-III-IV

Beschermt schilderijen tegen klimatologische invloeden, temperatuurwisselingen, stof, vocht en mechanische invloeden als trillingen & schokken. Verstelbare verpakking voor 1 schilderij per kist.

Christoffel® 3D

In de Christoffel 3D kunnen drie-dimensionale kunstwerken en sculpturen getransporteerd worden.

Christoffel® XL

De Christoffel XL is ontworpen om meerdere schilderijen tegelijk veilig te kunnen transporteren en is voorzien van een fixatiesysteem.

Christoffel® Galerie box

Speciaal voor galeries ontworpen box voor transport en/of opslag van schilderijen. Eenvoudig en extreem sterk, zonder fixatiesysteem.

Maatwerk Kunsttransport

Fawic kunsttransport kisten worden op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor het vervoer van uw kostbare kunstvoorwerpen. Deze oplossingen zijn uitermate geschikt voor musea en galeries.